Índice del Foro losfronterizos.com losfronterizos.com
Foro de Los Fronterizos
 
 F.A.Q.F.A.Q.   BuscarBuscar   Lista de MiembrosLista de Miembros   Grupos de UsuariosGrupos de Usuarios   RegístreseRegístrese 
 PerfilPerfil   Conéctese para revisar sus mensajesConéctese para revisar sus mensajes   ConectarseConectarse 

adidas superstar 80s sort

 
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice del Foro losfronterizos.com -> Folklore argentino
Ver tema anterior :: Ver siguiente tema  
Autor Mensaje
j4qa0u91Registrado: 22 Jun 2021
Mensajes: 3

MensajePublicado: Mar Jun 22, 2021 3:10 am    Título del mensaje: adidas superstar 80s sort Responder citando


Født ud af basketball tog de rampelyset som en del af 80'ernes hiphop-scene. Men nicestilly.com det er ikke alt. Superstar skoene var også de første adidas sko, der blev omfavnet af skateboard-samfundet. Denne version forbliver tro mod ikonisk shell toe-stil, der har været stærk i fem årtier og tæller. En overdel i premium læder, klumpet skålsål og guldfolie bling giver dig mulighed for at skate som den stjerne, du er.

Selvom Superstars ikke er noget mindre end legendariske sneakers, kan nogle gange en frisk, ny farveidee tilføje meget til det umiskendelige design, og denne kommende limited edition-udgivelse giver de ikoniske adidas sko tilbud mænd sko fra adidas Originals noget ekstra flash med en let falmning i farveblokeringen. Fade Pack består af to farveveje, den ene i en Black Fade og den anden i en Royal Fade, begge kombineret med den berømte gummihæltå. De klassiske Three Stripes og Trefoil logoer tager deres sædvanlige boliger, og resten er historie.

Adidas Superstar er en klassisk silhuet, hvis popularitet ikke kan dø. Da adidas fortsætter med at inspirere superstjerner som Run DMC, Kareem Abdul adidas superstar 80s sort Jabaar og andre, vil den klassiske silhuet fortsat have en plads i sneakerverdenen. Selvom det måske ikke længere er det valgte basketballsko, er det stadig æret som en solid sneaker at rocke på gaden. Der er en Superstar til næsten ethvert udstyr, du har, så hent et par af disse for at fuldende dit look.

Adidas-mærket sætter kurven for sportsteknologi og streetwear-relevans. I 1924 Stilfuldt grundlagde Adi Dassler sin første skofabrik i Tyskland og leverede atletisk slid til guldmedaljer i flere OL. Han oprettede sit navnebriefirma og registrerede det nu berømte sko med tre striber i 1949. I dag er adidas sko og tøj synonymt med ydeevne og stil med kollektioner til rådighed for kvinder, mænd og børn.

https://www.nicestilly.com/
Volver arriba
Ver perfil del usuario Enviar mensaje privado
Mostrar mensajes anteriores:   
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice del Foro losfronterizos.com -> Folklore argentino Todas las horas están en GMT - 3 Horas
Página 1 de 1

 
Saltar a:  
No puede crear mensajes
No puede responder temas
No puede editar sus mensajes
No puede borrar sus mensajes
No puede votar en encuestas


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group