Índice del Foro losfronterizos.com losfronterizos.com
Foro de Los Fronterizos
 
 F.A.Q.F.A.Q.   BuscarBuscar   Lista de MiembrosLista de Miembros   Grupos de UsuariosGrupos de Usuarios   RegístreseRegístrese 
 PerfilPerfil   Conéctese para revisar sus mensajesConéctese para revisar sus mensajes   ConectarseConectarse 

nike react vision honeycomb

 
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice del Foro losfronterizos.com -> Normas y ayuda
Ver tema anterior :: Ver siguiente tema  
Autor Mensaje
997k943aRegistrado: 22 Mar 2021
Mensajes: 3

MensajePublicado: Lun Mar 22, 2021 3:40 am    Título del mensaje: nike react vision honeycomb Responder citando


Nike React er en anden innovation for det løbende samfund. Ved siden af ​​Air-, Zoom- og Lunar-systemet er React-Technology det nyeste yeezyudsalg.com dæmpningssystem fra Nike. Mellemsålen er endnu blødere end Lunar mellemsålen, og derudover får du mere energi til gengæld, mens du løber. I almindeligt sprog: mere hopp, mere komfort. Med disse egenskaber er React-Systemet dine gode løbesko, du kan bære det dagligt.

Siden fødslen ud af Nike D / MS / X-laboratoriet i begyndelsen af ​​2020 har React Vision nike sko mænd udsalg opbygget et ganske imponerende GR-katalog for sig selv ved at afsløre et imponerende udvalg af farveindstillinger. Og med den konsistens, som det fortsætter med at vise med hensyn til nye optrædener i denne sæson, kan silhuetten snart være lige så produktiv som sin Sportswear-søskende i React Element 55.

Efter sidst at have været opgraderet med en skinnende, iriserende behandling, trækker silhuetten sig nu tilbage til sine mest karakteristiske nike react vision honeycomb stylinger, der involverer neutrale baser og flamboyante accenter. Dens næste handling ankommer struktureret med overdel udført med en "Summit Hvid" mesh, og er kombineret med tunger / hælpuder, der er ringet til en punchy crimson nuance, samt lilla og volt halsoverlejringer, der fremkalder minder om en speciel rumfanger fra Disneys Toy Historiens saga.

Den ventilerede overdel Speciel pris kommer dyppet i en "Light Orewood Brown" -farve og understøttes af dens sekundære "Coastal Blue" -tone, der skiller sig ud gennem hælformene, liners, Swoosh-omkredse og React-stik nedenunder. Dens indre lag, laterale / mediale bageste overlay og forfods halspanel kontrasterer i en dæmpet gul, mens levende appelsinslag navigerer sig til det første sæt blonder og indlægssåler for yderligere at udtrykke sit Autumnal-motiv.

https://www.yeezyudsalg.com/
Volver arriba
Ver perfil del usuario Enviar mensaje privado
Mostrar mensajes anteriores:   
Publicar Nuevo Tema   Responder al Tema    Índice del Foro losfronterizos.com -> Normas y ayuda Todas las horas están en GMT - 3 Horas
Página 1 de 1

 
Saltar a:  
No puede crear mensajes
No puede responder temas
No puede editar sus mensajes
No puede borrar sus mensajes
No puede votar en encuestas


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group